<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Echipamentul de protectie pentru sezonul rece

Echipamentul de protectie pentru sezonul rece

Lucrul în exterior la temperaturi sub zero grade nu este pe placul tuturor, dar trebuie făcut. Este vital să vă asigurați că aveți echipamentul de protectie potrivit pentru sezonul rece. Echipamentul de protectie pentru sezonul rece va protejeaza de frig și umezeală, precum și împotriva pericolelor care pot apărea ca urmare a temperaturilior scazute..

Efectele temperaturilor scazute

Vremea rece și scăderea temperaturilor pot afecta oamenii în moduri diferite. Cu toții reacționăm diferit la schimbările din mediul nostru și, prin urmare, și corpurile noastre vor răspunde diferit.
Este important să fiți conștienți de unele dintre principalele probleme de sănătate pe care le poate provoca vremea extremă rece; astfel de probleme includ degeraturile, urticaria rece, hipertermia.

Protectia impotriva frigului

Din fericire, vă puteți proteja împotriva frigului și puteți continua treaba fara probleme.
Cel mai eficient, precum și cel mai rapid mod, este să-ți alegi cu atenție îmbrăcămintea de lucru pentru iarna.

Articole precum mănuși, geci, jachete, pantaloni vatuiti nu trebuie subestimate!

Desigur, în funcție de rolul dvs. la locul de munca și de sectorul industrial în care activați, atunci când alegeți îmbrăcămintea de lucru, trebuie să verificați și proprietățile sale de protecție.

Echipamentul individual de protecție oferă protecție și siguranță, dar trebuie să asigure și libertatea de mișcare. Cu un risc crescut de accidente care apar în lunile de iarnă, standardele și reglementările legale ar trebui respectate în orice moment.

Cea mai populară protecție pe timp de iarnă vine sub forma de îmbrăcăminte reflectorizanta (hi-vis). Cu lumina naturală limitată în lunile de iarnă, îmbrăcămintea de protecție reflectorizanta devine o parte esențială a echipamentului de lucru. Aceasta oferă un nivel adecvat de protecție, dar și un nivel ridicat de siguranță.

De asemenea, nu trebuie uitată protecția ochilor.
La fel ca și cizmele căptușite, vatuite și fleece, mănușile, pantalonii lungi vatuiti și bluze - ochelarii în condiții de vreme rece sunt la fel de importanti. Articole precum protecția anti-ceață, precum și ochelarii care oferă o vedere mai buna datorită combinației de zăpadă și soare.

Standardele pentru imbracamintea de protectie impotriva frigului

EN342 - acest standard se concentrează pe cele trei temperaturi principale - -20, -30 și -40, cu patru parametri defalcați în:

A: Proprietăți de izolare termică cu mișcare
B: Proprietăți de izolare termică fără mișcare
C: Permeabilitatea la aer (respirabilitatea unui articol vestimentar)
D: Proprietăți de penetrare a materialului impermeabil

EN343 - este standardul care prezintă protecția necesară care ar trebui luată în condiții de ploaie extremă, cu un element suplimentar referitor la siguranță. Aceste elemente pot fi împărțite în:

X: Rezistență la pătrunderea apei
Y: Respirabilitate

EN471 - se referă la îmbrăcămintea hi-vis și poate fi o piesă esențială de îmbrăcăminte de lucru, ajutând la salvarea de vieți. Acest standard este clasificat în trei clase, nivelul de protecție a îmbrăcămintei crescând pe măsură ce treceți prin:

Clasa 1 - nivelul de bază al protecției
Clasa 2 - nivel intermediar de protecție
Clasa 3 - îmbrăcăminte concepută pentru a oferi protecție maximă.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!