<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Imbracaminte de lucru

Afiseaza: 1-32 din 1553 produse

 Filtre

Sapca de lucru Renania MAX

11,00 Lei + TVA 9,70 Lei + TVA
1

Culoare:

Sapca de lucru Renania MAX Sapca de lucru Renania MAX Sapca de lucru Renania MAX Sapca de lucru Renania MAX Sapca de lucru Renania MAX Sapca de lucru Renania MAX

Halat de lucru Renania RICK, tercot 65/35, 150gr/mp

55,00 Lei + TVA 48,90 Lei + TVA
1

Culoare:

Halat de lucru Renania RICK, tercot 65/35, 150gr/mp Halat de lucru Renania RICK, tercot 65/35, 150gr/mp

Combinezon impermeabil cu gluga Renania EESSEN

55,00 Lei + TVA 48,90 Lei + TVA

Culoare:

Combinezon impermeabil cu gluga Renania EESSEN

Vesta reflectorizanta Renania MANAGER, 100% poliester

35,00 Lei + TVA 30,90 Lei + TVA

Culoare:

Vesta reflectorizanta Renania MANAGER, 100% poliester

Jacheta fleece Ardon MICHAEL, fleece, 280 gr/mp

93,00 Lei + TVA de la 80,50 Lei + TVA
1
Echipamentul de protectie este un factor de importanta majora atunci cand vine vorba de activitati in domenii cu risc, fie ca este vorba de un santier de constructii, un atelier de sudura, un laborator medical sau bucataria aglomerata a unui restaurant.

Lucratorilor  implicati trebuie sa li se faca instructaje periodice cu privire la normele de protectie a muncii, in functie de pericolele la care sunt expusi, precum si cu echipamentele de protectie pe care trebuie sa le poarte, pentru a evita pericolele si riscurile existente. Echipamentul de protectie folosit trebuie sa tina cont de mediul in care lucratorul isi desfasoara activitatea, de conditiile meteo, de vizibilitatea existenta. In mediile de lucru cu risc inalt  - ateliere de sudura si alte locuri de munca ce implica activitati la temperaturi ridicate, lucratorii vor purta echipament de protectie ignifug – sorturi si jachete pentru sudura, pantaloni si salopete ignifugate, cagule si combinezoane ignifugate.

Pentru lucratorii din industria electronica, industria auto, inginerie, farmaceutica sau industria chimica, operatiunilor aeroportuare, petrol si gaze, minerit, de manipulare a deseurilor, este disponibila o gama variata de imbracaminte de protectie -  combinezoane antichimice de unica folosinta, pantaloni, botosi si capisoane, sorturi antichimice. Acestea sunt realizate din materiale rezistente si de calitate, care ofera un nivel inalt de protectie impotriva substantelor cu care lucratorii vin in contact.

Un alt factor important in alegerea echipamentului de protectie este si temperatura de la locul de munca. Fie ca vorbim de lucrul in aer liber sau in spatii inchise, echipamentul trebuie sa ofere lucratorului confort si protectie impotriva factorilor de mediu. In anotimpul rece, echipamentul de protectie trebuie sa contina jachete din fleece, haine vatuite, veste matlasate, salopete si pantaloni vatuiti, cu design simplu, care sa nu ingreuneze capacitatea de miscare a lucratorului. Pentru anotimpul cald, sepcile de lucru cu protectie pentru soare, pantalonii scurti de lucru, tricourile din bumbac trebuie sa faca parte din garderoba fiecarui lucrator.


Pentru domeniile de lucru unde activitatea se desfasoara in majoritatea timpului la exterior este nevoie si de echipament de protectie impermeabil – pelerine, pantaloni salopeta cu pieptar, costume de ploaie din 2 piese, combinezon impermeabil cu gluga Vizibilitatea redusa la locul de munca, fie ca e vorba de un aeroport aglomerat sau de santierul unei autoastrazi produce tot mai multe accidente in randul lucratorilor. De aceea, acestia trebuie sa poarte echipament de protectie reflectorizant. Fie ca vorbim de o simpla vesta imbracata peste costumul de lucru, sau de tricouri, pantaloni si salopete reflectorizante, aceste accesorii pot salva viata acolo unde este cazul si sunt disponibile atat pentru anotimpul rece, cat si pentru cel calduros.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!