<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Cu ce te ajuta incaltamintea de protectie

Cu ce te ajuta incaltamintea de protectie

Importanța incaltamintei de protectie nu poate fi trecuta cu vederea dacă ați lucrat vreodată pe un santier. Este una dintre primele lecții pe care le veți învăța când incepeti lucrul, dar este, de asemenea, ceva despre care s-ar putea să fiți puțin plictisit dacă lucrați de ceva timp.

La urma urmei, nu ați avut niciodată un accident până acum, deci poate că nu este esențial să purtați bocancii de protectie la locul de muncă de fiecare dată, nu? Gresit!

Vom analiza potențialele leziuni la care ați putea fi supus dacă nu purtați echipamentul de siguranță potrivit.

  • Ai putea scapa o caramida sau o scula grea pe picior
  • Dacă pantofii nu au o tracțiune bună, ai putea aluneca și cădea
  • În cazul în care lucrați cu energie electrică, ați putea fi electrocutatv
  • S-ar putea să calci pe un cui

În cel mai bun caz, aceste probleme ar putea duce la vătămări grave care te aduc in incapacitate de muncă. În cel mai rău caz, ai putea sa mori.

Leziuni pe care le-ați putea provoca dacă nu purtați inclatiminte de siguranță adecvata

Pe șantierele de construcții în special, există multe obiecte grele în mișcare, cum ar fi cărămizi și pietre. Aceasta nu este o problemă atât de mare până când nu vă cad pe picior.
Puteți aluneca, fractura sau rupe un os fără încălțăminte de siguranță potrivită.
O bucată de sticlă sau un cui care-ți taie piciorul, te-ar putea opri din muncă cel putin o zi.

Conform certificărilor ISO de bază, pentru ca incaltamintea să fie recunoscut ca echipament de siguranță, acesta trebuie să fie rezistenta la un impact de cel puțin 200 de jouli. Asta înseamnă că trebuie să poată rezista atunci când se lasă ceva relativ greu pe ea.

Acum, dacă colegul șofer devine neatent și trece peste piciorul tau cu un motostivuitor de patru tone, bocancii de protectie nu-ți vor fi de ajutor. Cu toate acestea, pentru impacturile generale, cum ar fi în cazul în care ceva îți cade pe picior, te vor scuti de dureri grave.

Deci, dacă lucrați cu energie electrică, aveți nevoie de încălțăminte izolată. Dacă lucrați pe o suprafață alunecoasă, aveți nevoie de cizme antiderapante. Sperăm să înțelegeți acum importanța bocancilor de lucru.

Efectuați o evaluare completă a riscului la care va supuneti și alegeți incaltamintea potrivita pentru condițiile de lucru!

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!