<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Alege corect hainele de lucru

Alege corect hainele de lucru
Lucrătorii din domeniul utilităților publice care întrețin sisteme de gaz, electricitate și apă au în jur unele dintre cele mai exigente locuri de muncă. Îmbrăcămintea de lucru a unui lucrător in acest domeniu trebuie să se potrivească cu natura dură a industriei in care activeaza. Când în fiecare zi înseamnă a fi potențial expus la medii periculoase și condiții meteorologice nefavorabile, nu există loc pentru nimic mai puțin decât cele mai bune echipamente de protectie.

Echipam.ro înțelege de ce au nevoie lucrătorii din domeniul utilităților publice și suntem mândri că le putem oferi o gama completa de echipamente de protectie. Mai jos, vom vorbi despre lucrurile pe care lucrătorii din acest domeniu ar trebui să le caute în îmbrăcămintea lor de lucru și câteva opțiuni minunate ce vor spori confortul in timpul muncii.

Deși slujba fiecărui lucrător din domeniul utilităților publice este diferită, iată câteva cerinte esentiale care trebuie indeplinite de  îmbrăcămintea lor de lucru:

Vizibilitate ridicată: îmbrăcămintea de lucru utilitară va trebui adesea să îndeplinească standardele de vizibilitate ridicată. Dacă este necesar, îmbrăcămintea de lucru de înaltă vizibilitate ar trebui să utilizeze culori standard cu vizibilitate ridicată și bandă reflectorizantă de înaltă performanță. Modelele non-standard cu vizibilitate îmbunătățită ar putea fi, de asemenea, adecvate.

Croiala durabilă: materialele de înaltă calitate și croiala realizata sa reziste in cele mai dure conditii sunt importante atunci cand vorbim despre îmbrăcămintea de lucru. Țesăturile rezistente, cusăturile legate și cusăturile întărite sunt caracteristici pe care ar trebui să le solicitați atunci când alegeți îmbrăcămintea.

Buzunare: buzunarele pentru îmbrăcămintea de lucru sunt importante pentru păstrarea instrumentelor și materialelor esențiale desfasurarii muncii. Majoritatea lucrătorilor vor dori, cel puțin, două buzunare frontale pe piept, două buzunare pentru pantaloni și un buzunar lateral pentru pixuri sau creioane. Căutați buzunare cu închidere sigură, cum ar fi patch-uri cu cârlig și buclă sau fermoare, pentru a vă menține lucrurile securizate.

Rezistență la flacără: Este posibil să fie necesară confecționarea îmbrăcămintei de lucru folosind materiale rezistente la flacără care împiedică îmbrăcămintea să ia foc atunci când este expusă la surse de căldură ridicată. Discutati cu consultantul nostru pentru mai multe informații despre cum să alegeți îmbrăcăminte de lucru care să respecte atât standardele hi vis, cât și cele cu privire la rezistenta la foc.

Respirabilitate: îmbrăcămintea de lucru ar trebui să includă caracteristici care sa sustina o aerisire optima, cum ar fi elemente de plasă și zone ventilate, pentru a vă ajuta să vă păstrați o temperatura confortabila atunci când lucrați la soare. Căutați orificii de ventilare în zone cu temperatura ridicată, cum ar fi sub brațe și pe partea inferioară a spatelui, pentru o putere maximă de răcire.

Flexibilitate: Cea mai bună îmbrăcăminte de lucru include adesea patch-uri de flexibilitate încorporate care oferă capacitate suplimentară de mișcare în punctele cheie. Flexibilitatea poate însemna, de asemenea, alegerea hainelor de lucru care sunt bune pentru stratificare sau compatibile cu alte articole, cum ar fi hanoracele.

Inel D: Poate fi necesar ca imbracamintea de lucru să includă un accesoriu inel D dacă trebuie să folosiți un ham de protecție împotriva căderii în timpul lucrului.

Îndepărtarea umidității: caracteristicile de îndepărtare a umezelii care vă ajută eliminati transpirația de pe piele în timp ce lucrați pot fi extrem de importante pentru îmbrăcămintea de lucru. Un strat de bază care elimină umezeala este o alegere excelentă pentru confort.

Impermeabilitate: Îmbrăcămintea de lucru impermeabilă cu caracteristici precum țesătura acoperită cu poliuretan și închiderile cu fermoar ajută la menținerea confortului lucrătorilor. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru lucrătorii care lucrează in medii umede sau se așteaptă frecvent să lucreze în condiții meteorologice dure.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!