<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Echipamente protectie industria chimica

Afiseaza: 1-32 din 33 produse

 Filtre

Combinezon de protectie antichimica Renania PURA 1.5

22,00 Lei + TVA 18,90 Lei + TVA
1

Culoare:

Combinezon de protectie antichimica Renania PURA 1.5 Combinezon de protectie antichimica Renania PURA 1.5

Sort antichimic Nitras PVC Gunova, 90x120 cm

53,00 Lei + TVA de la 49,90 Lei + TVA

Sort antichimic Ardon MOE, 112 x 84 cm

65,00 Lei + TVA 55,50 Lei + TVA

Combinezon de protectie clasa 5/6 3M 4532+

56,00 Lei + TVA 48,90 Lei + TVA

Culoare:

Combinezon de protectie clasa 5/6 3M 4532+

Halat de unica folosinta DuPont TYVEK

26,00 Lei + TVA 22,90 Lei + TVA

Sort de protectie DuPont TYVEK

11,00 Lei + TVA 9,50 Lei + TVA

Combinezon antichimic de protectie 3M 4530

54,00 Lei + TVA 47,90 Lei + TVA

Capison DuPont TYVEK

9,00 Lei + TVA 7,70 Lei + TVA

Combinezon de protectie DuPont TYVEK 800 J CHA5,

1.915,00 Lei + TVA 1.693,00 Lei + TVA

Jacheta de lucru Lacuna MERU, multirisc

544,00 Lei + TVA 481,00 Lei + TVA

Culoare:

Jacheta de lucru Lacuna MERU, multirisc Jacheta de lucru Lacuna MERU, multirisc Jacheta de lucru Lacuna MERU, multirisc Jacheta de lucru Lacuna MERU, multirisc

Scurta vatuita de iarna Cofra ST PETERSBURG, multirisc

1.016,00 Lei + TVA 898,00 Lei + TVA

Culoare:

Scurta vatuita de iarna Cofra ST PETERSBURG, multirisc

Jacheta reflectorizanta Sioen PLAYFORD, multirisc, softshell

1.190,00 Lei + TVA 1.052,00 Lei + TVA

Culoare:

Jacheta reflectorizanta Sioen PLAYFORD, multirisc, softshell

Multi lucratori din productia de produse chimice sunt expusi la substante chimice periculoase, cum ar fi substantele chimice de curatare, substantele chimice procesate, substantele chimice de testare si multe altele. Controlul expunerii la aceste pericole chimice este fundamental pentru protejarea angajatilor.

Echipamentele de protectie sunt concepute pentru a oferi protectie impotriva ranilor si bolilor rezultate din expunerea la o varietate de solutii si substante chimice periculoase. Potrivit reglementarilor, echipamentele de protectie pentru industria chimica trebuie sa protejeze ochii si fata, auzul, caile respiratorii, corpul, mainile si picioarele, sa poata face fata anumitor pericole chimice si sa protejeze impotriva stropilor si vaporilor creati in timpul procesului de fabricatie.
 

Protectia ochilor si a fetei - Expunerea la substante chimice industriale si de curatare sunt cauze comune ale arsurilor chimice ale ochilor si fetei. Ochelarii de protectie chimica formeaza o etansare etansa in jurul fetei purtatorului, impiedicand orice lichide sau vapori sa ajunga in ochi. Vizierele de protectie blocheaza stropii acoperind fata lucratorului cu o vizor transparent din plastic care poate oferi, de asemenea, rezistenta la caldura si la impact.
 

Protectie auditiva - Multi lucratori sunt expusi la zgomot la locul de munca in fiecare zi, dar atunci cand este necontrolata, aceasta expunere poate provoca afectarea permanenta a auzului. In plus, cercetarile arata ca expunerea la substante ototoxice, cum ar fi pesticidele, solventii si produsele farmaceutice, poate provoca pierderea auzului sau probleme de echilibru, indiferent de expunerea la zgomot. Echipamentul de protectie a sistemului auditiv ajuta la desfasurarea in conditii optime a activitatilor din industria chimica.
 

Protectia sistemului respirator - Pentru protectia cailor respiratorii, trebuie folosite masti adecvate pentru a proteja impotriva efectelor adverse asupra sanatatii, cauzate de inhalarea de substante chimice, gaze si vapori. Sistemele respiratorii integrale acopera intreaga fata a purtatorului si creaza o etansare, astfel incat doar aerul filtrat sau furnizat extern sa intre in masca. Filtrele inlocuibile specifice contaminantilor ajuta la diminuarea substantelor chimice pentru a reduce expunerea.
 

Imbracaminte de protectie - Aceste echipamente protejeaza bratele, picioarele si corpul unui lucrator de expunerea datorata stropilor de substante chimice. Potrivit reglemantarilor legale, echipamentul individual de protectie a pielii trebuie purtat oricand un lucrator ar putea fi expus la substante chimice oriunde la locul de munca. Îmbracamintea rezistenta la substante chimice poate varia de la sorturi si salopete, pana la combinezoane si costume incapsulate.

Protectie pentru maini si brate - Manusile protejeaza mainile si incheieturile de expunerea la substante chimice, cu niveluri diferite de protectie in functie de riscurile specifice prezente. Manecutele rezistente la substante chimice sunt disponibile intr-o varietate de materiale pentru a proteja antebratele si partea superioara a bratelor de scurgeri si stropi de substante chimice.

Incaltaminte de protectie - Încaltamintea de protectie rezistenta la substante chimice trebuie purtata oricand un lucrator poate fi expus la substante chimice sau materiale corozive. Cizmele realizate pentru rezistenta chimica vor folosi materiale precum PVC pentru a acoperi glezna si piciorul inferior. Cizmele pot include si alte caracteristici de siguranta, cum ar fi talpi antiderapante sau rezistente la perforare si bombeu de protectie pentru protectia degetelor.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!