<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Echipamente protectie constructii

Afiseaza: 1-32 din 58 produse

 Filtre
Echipamente protectie constructii - Pantofi de protectie Sixton KENTUCKY S3, cu bombeu metalic si lamela
-36 Lei
Echipamente protectie constructii - Costum salopeta clasica Ardon KLASIK, 100% bumbac, 245 gr/mp
-20 Lei

Costum salopeta clasica Ardon KLASIK, 100% bumbac, 245 gr/mp

123,00 Lei + TVA 106,00 Lei + TVA
(1)

Culoare:

Costum salopeta clasica Ardon KLASIK, 100% bumbac, 245 gr/mp
Echipamente protectie constructii - Jacheta de lucru Renania LOVE VANTAGGIO, 100% bumbac, 250gr/mp
-6 Lei
Echipamente protectie constructii - Bocanci de protectie Sixton LABRADOR S3, cu bombeu din compozit si lamela
-50 Lei
Echipamente protectie constructii - Jacheta de lucru Ardon 2STRONG, tercot 80/20, 235 gr/mp
-19 Lei

Jacheta de lucru Ardon 2STRONG, tercot 80/20, 235 gr/mp

120,00 Lei + TVA 104,00 Lei + TVA

Culoare:

Jacheta de lucru Ardon 2STRONG, tercot 80/20, 235 gr/mp Jacheta de lucru Ardon 2STRONG, tercot 80/20, 235 gr/mp
Echipamente protectie constructii - Costum salopeta clasica Renania BENI, 100% bumbac, 260gr/mp
-12 Lei
Echipamente protectie constructii - Casca de protectie Renania LEO
-3 Lei

Casca de protectie Renania LEO

19,00 Lei + TVA 16,90 Lei + TVA

Culoare:

Casca de protectie Renania LEO Casca de protectie Renania LEO Casca de protectie Renania LEO Casca de protectie Renania LEO Casca de protectie Renania LEO Casca de protectie Renania LEO
Echipamente protectie constructii - Pantaloni de lucru Fridrich BE-01-007 UWE, 100% bumbac, 240 gr/mp
-8 Lei
Echipamente protectie constructii - Pantofi de protectie Bicap NEW BARI S3, cu bombeu metalic si lamela
-17 Lei
Echipamente protectie constructii - Costum salopeta clasica Renania TONI, 100% bumbac, 280gr/mp
-24 Lei
Echipamente protectie constructii - Jacheta de lucru dama Renania Vulcano, tercot 65/35, 235gr/mp
-9 Lei
Echipamente protectie constructii - Jacheta de lucru Renania COLORADO, 100% bumbac, 280gr/mp
-14 Lei
Echipamente protectie constructii - Pantalon de lucru in talie Renania BEN, 100% bumbac, 260gr/mp
-5 Lei

Echipamentul de protectie pentru muncitorii din domeniul constructiilor este obligatoriu in orice moment, atunci cand acestia se afla pe santierele de constructii sau renovare. Fiecare angajat trebuie sa poarte cel putin casca de protectie si ochelari de protectie, pentru evitarea accidentelor usoare, dar este necesar sa acordati o atentie sporita tuturor echipamentelor de protectie specifice mediului de constructii.
 

Vestele de siguranta de inalta vizibilitate cu benzi reflectorizante sunt necesare atunci cand angajatii sunt expusi la traficul vehiculelor. In cazul lucrarilor in apropierea traficului vehiculelor, tricourile de vizibilitate ridicata trebuie purtate in permanenta. Toti lucratorii trebuie sa poarte camasi cu maneci, pantaloni lungi de lucru si pantofi de protectie sau cizme de lucru robuste atunci cand lucreaza pe un santier.
 

Echipamente de protectie - Constructii

In sectiunea echipamente protectie constructii de pe Echipam.ro, puteti gasi echipamente de calitate, care ofera un plus de siguranta si confort in timpul lucrarilor:

• Casca pentru protectia capului
• Incaltaminte de protectie
• Protectia ochilor si a fetei
• Masti de protectie cu filtre
• Manusi pentru protectia mainilor
• Protectie auditiva
• Centuri de siguranta pentru cei ce muncesc la inaltime
 

In functie de circumstante si pericolele potentiale prezente, poate fi necesar echipament de protectie suplimentar.
 

Echipamentele de protectie reprezinta o investitie in sanatatea angajatilor

Studiile arata ca un echipament profesional de siguranta de inalta calitate pentru angajatii dumnmeavoastra este extrem de important. Cu echipamentul de siguranta adecvat de la Echipam.ro, nu numai ca acoperiti functia principala de protectie, dar sunt indeplinite si alte elemente importante precum designul, functionalitatea si durabilitatea materialelor. Aceasta, la randul sau, creste acceptarea purtarii echipamnetelor din partea angajatilor, ceea ce are un efect pozitiv asupra sanatatii si motivatiei.
 

Necesitatea echipamentelor de protectie in constructii

Cand vine vorba de protejarea lucratorilor de pe santier, echipamentul de siguranta pentru constructii este cea mai buna optiune si, de multe ori, cea mai economica. Produsele de siguranta pentru constructii protejeaza lucratorii impotriva accidentelor si previn ranile. În industria constructiilor, exista cateva echipamente de protectie de baza, pe care lucratorii trebuie sa le aiba:

Casti de protectie — Din cauza riscului de cadere a obiectelor, ranile la cap sunt foarte frecvente in constructii. Castile protejeaza lucratorii de aceste riscuri, precum si de ploaie, razele directe ale soarelui si socurile electrice.
Imbracaminte de inalta vizibilitate — Utilizarea de imbracaminte de inalta vizibilitate reduce sansele unui accident pe santierele de constructii.
Incaltaminte de siguranta - Incaltaminte de protectie cu bombeu metalic sau din material compozit, acestea protejeaza degetele picioarelor.
Incaltaminte de protectie cu lamela antiperforatie - protejeaza talpa muncitorului in caz ca acesta calca pe obiecte ascutite. Conform normativelor, pe santier este obligatoriu ca incaltamintea de protectie sa aibe si bombeu si lamela (protejeaza impotrtiva cuielor, fiarelor ascutite).

Lucrul la inaltime
Caderile de la inaltime reprezinta un alt risc serios in industria constructiilor.
Pentru lucrul la inaltimi mai mari de 3m, conform legii, este nevoie de echipamente speciale de protectie pentru lucru la inaltime, muncitorul trebuie sa se asigure cu o centura si ham de lucru.
Alunecarile, impiedicarile si caderile sunt accidente frecvente la santierele de constructii. Fiecare muncitor de pe un santier trebuie sa poarte cizme antiderapante sau incaltaminte speciala cu material compozit sau metalic pentru a preveni ranirea piciorului din cauza caderii obiectelor.

Protectie auditiva — Expunerea prelungita la zgomot de la masini si echipamente poate afecta capacitatea de auz. Utilizarea dopurilor de urechi, antifoanelor sau a altor protectii auditive reduce efectul poluarii fonice.
Protectia ochilor si a fetei — Leziunile fetei apar din cauza expunerii la particule periculoase in timpul lucrului cu beton, slefuire, taiere, sudare, etc.. In oferta Echipam.ro, sunt disponibile o serie de articole speciale pentru protectia fetei: masti si semi-masti, ochelari de protectie si de sudura, viziere si ochelari
Manusi — Folosirea manusilor in timpul lucrului ajuta lucratorii sa evite ranile mainilor, cum ar fi taieturile si arsurile. Tipul de manusa va varia in functie de activitatile desfasurate.
 

Nu exista nicio indoiala ca industria constructiilor este o parte vitala a economiei mondiale.
Mentinerea in siguranta a angajatilor din industria constructiilor necesita planificare si informare continua. Cu ajutorul echipamentelor de protectie fiabile si durabile de la Echipam.ro, asigurarea protectiei optime a muncitorilor din domeniul constructiilor este simpla si accesibila.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!