<<< Nu vindem persoanelor fizice! >>>

Protectia capului

Afiseaza: 1-32 din 41 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Cerva Safety ×

Ochelari de protectie Cerva BENAIS IS, cu lentile galbene

30,00 Lei + TVA de la 25,90 Lei + TVA

Culoare:

Ochelari de protectie Cerva BENAIS IS, cu lentile galbene Ochelari de protectie Cerva BENAIS IS, cu lentile transparente

Ochelari de protectie Cerva FINNEY IS, cu lentile fumurii

28,00 Lei + TVA de la 24,90 Lei + TVA

Culoare:

Ochelari de protectie Cerva FINNEY IS, cu lentile fumurii Ochelari de protectie Cerva FINNEY IS, cu lentile transparente

Antifoane externe de protectie Cerva FM-3

70,00 Lei + TVA 61,50 Lei + TVA

Distribuitor de antifoane interne Cerva ED

323,00 Lei + TVA 285,00 Lei + TVA

Casca de protectie Cerva YARROW FORESTRY, pentru padurari

168,00 Lei + TVA 149,00 Lei + TVA

Culoare:

Casca de protectie Cerva YARROW FORESTRY, pentru padurari

Casca de protectie Cerva GP 3000

15,00 Lei + TVA 12,90 Lei + TVA

Culoare:

Casca de protectie Cerva GP 3000

Ochelari de protectie Cerva VERNON, cu lentile fumurii

24,00 Lei + TVA de la 21,90 Lei + TVA

Culoare:

Ochelari de protectie Cerva VERNON, cu lentile fumurii Ochelari de protectie Cerva VERNON, cu lentile galbene Ochelari de protectie Cerva VERNON, cu lentile transparente

In constructii sau in unele ramuri industriale este de neconceput ca echipamentul individual de protectie sa nu includa si articole pentru protectia capului. Indiferent ca ai nevoie de casti de protectie, ochelari de protectie, viziere, antifoane sau masti si filtre pentru protectia respiratorie, echipam.ro iti sare in ajutor.


Folosirea castilor de protectie nu este necesara doar pe santierele de constructii. Este important ca fiecare lucrator sa stie cand este necesara folosirea unei casti de protectie, in functie de mediul si de activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare.
Electricienii, mecanicii, instalatorii, lucratorii din zonele de asamblare, impachetare, sudorii, lucratorii forestieri, lucratorii din depozite si cei care manipuleaza marfa – meserii si domenii din care casca de protectie nu trebuie sa lipseasca.
Lucratorii trebuie sa fie tot timpul atenti la potentialele pericolele, cum ar fi:
- obiecte care cad sau care ar putea cadea de la inaltime, cum sunt piese, unelte, cutii, ambalaje si alte materiale depozitate la inaltime;
- particule care rezulta in urma operatiunilor de taiere sau abraziune;
- lovituri in zona capului de la contactul cu rafturi, tevi sau alte structuri;
- obiecte, piese, unelte care sunt mujtate cu ajutorul echipamentelor de rdicare (motostivuitoare, macarale portal);
- contactul cu linii electrice, cabluri sau zone strabatute de curent electric.


Ranile la ochi in timpul lucrului reprezinta cel mai comun accident de munca in toate industriile.


Pericole posibile de care trebuie sa se fereasca lucratorii:
- particule de praf, noroi sau nisip;
- particule metalicem aschii lemn sau cioburi sticla;
- fragmente de piatra sau beton;
- substante chimice, scantei, raze laser si UV.


Leziunile oculare pot aparea si atunci cand lucratorii sunt expusi la temperaturi inalte, scantei sau otel topit. In aceste cazuri se folosesc ochelari de protectie cu lentile speciale sau tip goggles.
Expunerea la nivele ridicate de zgomot poate duce la pierderea auzului. Pierderea auzului apare gradual, astfel ca este foarte greu sa iti dai seama de acest lucru inainte de a fi prea tarziu. Acest lucru poate fi prevenit prin alegerea unei protectii potrivite.
Atunci cand alegi protectia pentru urechi, trebuie sa tii cont de specificul activitatii, de usurinta cu care se lucreaza cu aceasta, de compatibilitatea cu alte echipamente de protectie a capului, de mediul de lucru.


Protectia pentru urechi trebuie sa fie potrivita nivelului de zgomot la care este expus lucratorul;
Pot fi folosite mai multe tipuri de protectie, in functie de mediu de lucru si de nivelul de zgomot;
Daca nivelul de zgomot este periculos lucratorii pot purta 2 echipamente de protectie: antifoane interne si antifoane externe.
Lucratorii deseori presteaza diverse activitati in urma carora pot fi expusi la praf, vapori chimici, fum si particule obtinute in urma taierii, sablarii, vopsirii. Prima metoda de protectie este asigurarea unui sistem de ventilatie performant la locul de munca, insa acest lucru nu este posibil intotdeauna, astfel ca este necesar folosirea unui echipament de protectie.

Este important ca lucratorii sa inteleaga necesitatea folosirii mastilor de protectie, chiar si a celor simple pentru praf, dar si a diferitelor pericole la care ar putea fi expusi.


Mastile de protectie si semimastile de protectie actioneaza in 2 feluri:
1. Primul actioneaza prin filtrarea aerului de particulele poluante, cu ajutorul unor filtre speciale, dar si filtre pentru vapori si gaze;
2. Al doilea se refera la furnizarea aerului curat din alta sursa. Este vorba aici de dispozitivile de oxigen din avion sau alte aparate conectate la o butelie de oxigen.
Unele masti folosesc filtre si cartuse speciale. Lucratorii trebuie sa fie instruiti despre modul de folosire si inlocuire a acestora.
Mastile de protectie respiratorie trebuie pastrate la indemana lucratorilor si depozitate in spatii curate si igienizate, pentru a evita distrugerea, deformarea, contaminarea, umezeala si contactul cu substante chimice.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00-17:00

0728 154 000 contact@echipam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!